Esteu aquí

Beques Art i Natura a la Creació 2018: es preveu que la convocatòria es publiqui a finals de la primavera

Català

El Centre d'Art i Natura de Farrera, conjuntament amb el Centre d'Art La Panera de Lleida, convoca des de 2016 les beques Art i Natura a la Creació destinades a artistes de tot el món per a realitzar dues estada de treball al CAN de dos mesos cadascuna. L'objectiu és desenvolupar individualment un projecte vinculat al territori d'alta muntanya sigui amb el seu patrimoni cultural, natural, la seva gent, la seva geografia... Esperem la propera convocatòria 2018 per la primavera. Les estades de dos mesos es pacten amb l'administració del CAN. Per a més informació obriu el document adjunt de l'any passat ja que no es preveuen grans canvis.

Els guanyadors de la Convocatòria 2017 són: Estíbaliz Sádaba i Joan Pallé

Guanyadors de la convocatòria 2016: Martín Llavaneras i Eulàlia Valldosera

Fins el 2015 el CAN va convocar fins a set edicions de les beques a la Creació i a la Recerca, i dues edicions de la d' Arts del Moviment.
- A la Creació: a creadors de qualsevol disciplina artística. Individual, un mes. Projectes vinculats a l'entorn d'alta muntanya.
- A la Recerca: a investigadors de qualsevol àmbit de les ciències naturals i socials. Individual, un mes. Projectes vinculats a l'entorn d'alta muntanya.
- A les Arts del Moviment: coreògrafs i ballarins creadors. Individual (un mes) o en parella (15 dies). Espai Dansa i Natura de Burg com a lloc de treball.

Resolució 2015:
a la Creació: Meritxell Romanos amb "Laniakea".
a la Recerca: Maria Belenguer amb "Densitats d'avets a la Coma".
a les Arts del Moviment: el trio Marta Gàlvez, Edith Buttingsrud i Judith Nagel amb "Gaps".

Resolucions de les Convocatòries 2014:
a la Creació: Àngels Viladomiu amb "Plantes rares".
a la Recerca: Meritxell Campos amb "Il·lustració científica de la flora neòfita de la Coma de Burg".
a les Arts del Moviment!: Lera Delp i Elisenda Fontarnau amb "Inventari".

 

Els Divendres Creatius és una plataforma al servei de la difusió de projectes, el debat sobre creació i el foment de la cooperació entre creadors! Cada primer divendres de mes a les 19h, el CAN organitza un 'divendres creatiu'. L'objectiu és que artistes i creadors puguin presentar projectes personals, compartir-los i generar debat, diàleg i fins i tot vies de cooperació. ENTRADA LLIURE i oberta a tots els públics.

+ informació

 

“Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions a la natura des de diferents disciplines en el context de muntanya de l’Alt Pirineu. 

+ Informació