Esteu aquí

7è Aplec Saó: Arts i Natura a l'Alt Pirineu

Date: 
Dissabte, Octubre 12, 2019 - 11:00 a 17:00

Nova edició, i ja en fa 7, de l'Aplec Saó de Farrera. Arts de disciplines diverses i natura es fonen gràcies als artistes convidats que, després de dues setmanes d'atada al CAN, creen una nova proposta artística per un lloc determinat del nostre entorn. Serà dissabte 12 d'octubre i tots els públics hi són convidats a les 11 del matí. per a una breu presentació i inici de l'itinerari que ens durà a les creacions. Els artistes convidats són: Isabel Barios, de Lleida, video artista amant també de la performance que treballa el tema de la memòria; Marianela León, nascuda a Vitòria, crescuda a la Rioja i viu a Madrid, és artista del moviment i la seva especialitat és la dansa d'irigen japonès butoh, nascuda de la pena aclaparadora provocada les les bombes atòmiques llençades sobre dues ciutats del pais, Hiroshima i Nagasaki; i la parella artística Mar Redondo i Pere Freixa, fotògrafs, professors i investigadors del llenguatge visual i comunicatiu que és la fotografia.  

A les 14h, dinar col·lectiu entre el menjador del CAN i el pati, l'era, de la Bastida. Caldrà inscriure's i comprar els tiquets a les 11h, a l'arribar a Farrera (costat porta d'entrada: 10€ adults i 5€ fins els 12 anys)

Després de dinar, al propi pati, presentació de petits festivals d'alta muntanya com: Siartb, fira d'art a Vilamur; Cicle d'Arbres Monumentals pel pallars Sobirà; Artmonium, nova iniciativa a la Val d'Aran. I per acabar una publicació, MAP, a cavall de la ciència, la recerca, la natura, el disseny i l'arquitectura especulativa.

Cloenda cap a les 17h.