Esteu aquí

5è Curs d’Aproximació al Món de la Veu

Tipus:

Dilluns, 30 Juliol 2012 a Divendres, 03 Agost 2012

Aquest taller està adreçat a tothom que estigui interessat en conèixer més la seva veu i una manera més sana d’utilitzar-la, per poder-ne gaudir amb més plenitud, tant individualment com en grup (cantants, docents, actors, conferenciants, locutors,...). 

Durant el curs es treballaran aspectes importants com són l’anatomia i fisiologia de l’aparell fonedor, la postura corporal, la respiració i el suport de la veu, la veu parlada, la veu cantada, les emocions i la seva expressió en relació amb la veu, la classificació dels diferents registres, interpretació de peces cantades individualment i en grup, audició d’exemples i higiene de la veu. 

Mínim per curs: 8 inscrits (màxim 15)

Places limitades 

 

Nota: 
Es reserven 6 places preferents per a residents al CAN en tots els cursos. Les places residencials que no s’ocupin s’alliberaran a participants no residents. Si no s’arriben a les places mínimes, es suspendrà el curs i es retornaran els diners.
Professor: 
NameBio
Mariona Castelar
Ha cantat al cor Càrmina, al Cor de Cambra del Palau de la Música i a la Capella de Santa Maria del Mar. Alhora té una llarga trajectòria com a solista interpretant obres de diverses èpoques, però especialitzant-se sobretot en música contemporània, participant en les òperes de Carles Santos “Ricardo i Elena”, “L’adéu de Lucrècia Borja”, ”Sama Samaruc Suc Suc”i “Lisístrata” i en l’òpera de Ramon Ferrer “Lyophilisé”. Es dedica professionalment des de fa més de vint anys a l’ensenyament de la veu, tant parlada com cantada. Ha dirigit diversos cors, com el cor de dones Adèlia i actualment el cor de dones Sarabanda a la Garriga.
Timetable: 
Horaris: inici dilluns a les 18h (veure programa específic a www.farreracan.cat)
Matrícula: 
100 €
Materials: 
Cal portar: aïllant, jarapa o similar per fer els exercicis corporals al terra. Un llibre de dimensions aproximades 20cm x 30cm i d’uns 3cm de gruix, per a recolzar el cap