Esteu aquí

5è APLEC SAÓ: Arts i Natura a l'Alt Pirineu (14 Octubre 2017)

Date: 
Dissabte, Octubre 14, 2017 - 11:00 a 18:00

“Aplec Saó: Arts i Natura a l’Alt Pirineu” és una trobada de creació artística anual que té com a objectiu la realització d’intervencions contemporànies en la natura, des de diferents disciplines, en el context de muntanya de l’Alt Pirineu.

En la 5ena edició que es realitzarà dissabte 14 d'octubre, els artistes convidats són:
- Thomas Lasbouygues (Saint-Maur 1985, França) viu i treballa a Estrasburg, el seu trebal es mou a cavall de l'escultura i la tècnica, el podeu conèixer a través de http://www.thomaslasbouygues.net;
- Paula Bruna (Barcelona) s'ha format i treballa en el camp de les Ciències Ambientals però les seves inquietuds artístiques fan que combini art i ciència (https://paulabruna.wordpress.com/);
- Elisenda Fontarnau (Barcelona) és una fotògrafa i estilista que s'ha apropat a la gastronomia, a la dansa, a la comunicació (ràdio, periodisme cultural...). La seva curiositat la fa viatjar per la multidisciplinarietat (http://elisendafontarnau.com/).

A la tarda enguany ens centrem amb la presentació de propostes artesanes que incorporen el dissenys en els seus objectes. Hi participaran Claudia Bellera (joieria, Caregue), Ester Sánchez (llana d'Obrador Xisqueta, Baiasca) i Valença Castells (escultura, Castell de Mur).

Finalment, claurà la jornada la presentació de dues noves produccions del CAN: el 4t número de la col·lecció de llibres La Llosera, "Crisi Ecològica i Llenguatge Artístic" i la nova exposició on-line "Edge Effects: Moviments naturals a la vora de Farrera", que culmina el programa europeu "Frontiers in Retreat".